7.5 C
Lloret de Mar
Blanco el dia de la cursa

José Luís Blanco, campió de Catalunya de 3.000 obstacles en la categoria màster +35

El lloretenc reconeix que va ser una prova molt dura, sobretot per les elevades temperatures i per una caiguda que va patir quan saltava un dels obstacles.

Blanco el dia de la cursa

Darreres Notícies

José Luís Blanco s’ha proclamat campió de Catalunya dels 3.000 metres obstacles en la categoria màster per a més de 35 anys.

L’atleta de Lloret de Mar, president del club La Sansi, reconeix que va ser una prova molt dura, sobretot per les elevades temperatures i per una caiguda que va patir quan saltava un dels obstacles. Tot i així, va ser el clar dominador i es va desmarcar des de l’inici.

Precisament, Blanco critica que la competició va estar marcada per les altes temperatures i les dificultats del terreny; unes males condicions que van obligar diferents atletes a abandonar la cursa.

Tot i que és la seva especialitat, l’atleta lloretenc feia quatre anys que no corria en una cursa de 3.000 metres obstacles. Ell mateix explica que ara torna a fer-ne per preparar-se de cara a l’any que ve: complirà 45 anys, canviarà de categoria i es marca l’objectiu d’aconseguir batre el rècord d’Europa en aquesta modalitat.

Les properes cites que es marca al calendari són les proves de 3.000 metres obstacles als mítings de Santa Coloma de Gramenet i Barcelona.

spot_img

El + Vist