17.4 C
Lloret de Mar

José Luís Blanco, segon a la trail de Puente de Genave (Jaén)

La prova, de 9 quilòmetres, comptava amb fortes pujades i baixades tècniques que, sumades a les altes temperatures, van fer que fos molt exigent.

José Luís Blanco, a Puente de Genave, amb els seus fills (La Sansi)
José Luís Blanco, a Puente de Genave, amb els seus fills (La Sansi)

Darreres Notícies

José Luis Blanco va finalitzar en la segona posició de la trail de Puente Genave, a Jaén. La prova, de 9 quilòmetres, comptava amb fortes pujades i baixades tècniques que, sumades a les altes temperatures, van fer que fos molt exigent.

servicios profesionales jimenez

L’atleta de La Sansi es va escapar en el quilòmetre 2, a uns 10 segons dels seus perseguidors. A causa de les pujades i baixades, va caure al quart lloc i es va veure obligat a remuntar. Va poder avançar la resta de competidors i, finalment, va acabar la prova en la segona posició.

El corredor lloretenc es mostra content amb el seu resultat. Destaca la duresa de la prova i explica com va remuntar en el tram final.

“Content per la segona posició, va ser un trail de 9 quilòmetres, amb una duresa important, amb fortes pujades i baixades, vaig baixar a la quarta posició però vaig poder remuntar”

José Luís Blanco

Les pròximes curses ja seran sobre asfalt. El 2 d’octubre, José Luis Blanco participarà a Marràqueix i el 8 d’octubre correrà a Chicago.

spot_img

El + Vist