20.1 C
Lloret de Mar
Fotografia nominada

José Luís Lagares, fotògraf establert a Lloret de Mar, opta al premi Goya de Fotografia

Es tracta d'uns guardons reservats a professionals, que l'Associació de Fotògrafs Professionals de Saragossa entregarà aquest dissabte.

Fotografia nominada

Darreres Notícies

José Luís Lagares, fotògraf establert a Lloret de Mar, opta al premi Goya de Fotografia, el certamen més important del sector en l’àmbit nacional. Es tracta d’uns guardons reservats a professionals, que s’entreguen aquest dissabte. Els concedeix, cada dos anys, l’Associació de Fotògrafs Professionals de Saragossa.

Lagares, que ja té un premi Goya i va ser finalista al 2013, opta ara a aconseguir-ne un altre, en l’apartat de lliure creació. L’obra nominada és una imatge en blanc i negre que retrata una platja del Pacífic amb la marea baixa i amb una dona seminua tocant un piano. Tot, en un ambient fosc, amb certes influències gòtiques, una característica molt present en els treballs de José Luis Lagares.

Sempre ha estat partidari de la innovació i de ser atrevit en les imatges que crea, convertint-se a la llarga, en segell inconfusible dels seus treballs. En constant formació, aposta sempre pel perfeccionisme a l’hora de crear una imatge, per un acurat tractament del color en el processament de la imatge, i s’esforça per crear imatges transgressores.

El fotògraf va començar la seva trajectòria l’any 1990, treballant en els camps de la moda i la publicitat. Arran d’una campanya publicitària, va entrar en contacte amb la fotografia de retrat i va començar a alternar les dues especialitats fins que va decidir dedicar-se a aquesta última.

En l’actualitat, treballa en els seus estudis situats a Lloret i a Cornellà de Llobregat, però sobretot treballa fora de Catalunya, a la recerca de localitzacions arreu del planeta. Podeu fer un cop d’ull a les seves fotografies al seu web.

 

spot_img

El + Vist