7.3 C
Lloret de Mar
José Sepúlveda (a la dreta) fent campanya amb Miguel Moreno

José Sepúlveda es dona de baixa del PP perquè està “esgotat” de treballar sol pel partit

L'expopular critica el “trist pressupost” que la direcció general del PP ha destinat a la campanya de les eleccions municipals, on no han obtingut representació.

José Sepúlveda (a la dreta) fent campanya amb Miguel Moreno

Darreres Notícies

Jose Sepúlveda s’ha donat de baixa del PP, com a militant i com a responsable de la formació a Lloret de Mar. El número 2 de la llista a les municipals i candidat al Congrés dels Diputats el passat mes d’abril i el 2016, argumenta que està “esgotat” després de dedicar-se amb cos i ànima al partit durant els últims anys, sense pràcticament cap suport i sense demanar res a canvi. Tot i així, reconeix que la decisió ha estat difícil.

José Sepúlveda, exmilitant del PP

José Sepúlveda considera que ha fet molta feina i molt bona durant els últims anys, malgrat no tenir representació a l’Ajuntament després que Enric Martínez deixés el partit i passés a ser regidor no adscrit.

El ja expopular també critica el “trist pressupost” que la direcció general del partit ha destinat a la campanya de les eleccions municipals, en les quals la formació no ha obtingut representació. En aquest sentit, José Sepúlveda creu que alguns càrrecs han mostrat “poques ganes de lluitar per uns sentiments”. Ara el PP a Lloret de Mar queda molt debilitat i Sepúlveda creu que des de la direcció general hauran de buscar algú que agafi les regnes a la vila.

Tot i deixar el partit, Sepúlveda agraeix el suport de militants i amics, així com dels regidors de l’Ajuntament de Lloret de Mar i del cap de llista popular a les municipals, Miguel Moreno, a qui considera un gran candidat.

spot_img

El + Vist