19.7 C
Lloret de Mar
Josep Vidal, rebent el premi de subcampió d'Espanya

Josep Vidal, subcampió d’Espanya de cartomàgia

El lloretenc ha aconseguit el segon lloc al campionat disputat fa uns dies al País Valencià i això li permetrà participar al mundial.

Josep Vidal, rebent el premi de subcampió d'Espanya

Darreres Notícies

Josep Vidal ha quedat subcampió d’Espanya de cartomàgia. La competició es va disputar fa uns dies al País Valencià.

Tenint en compte que Espanya és un país on hi ha molt nivell en cartomàgia, el mag lloretenc, especialitzat en la màgia amb cartes, va presentar una rutina millorada respecte la que li va permetre guanyar el primer premi de màgia de prop a la International Brotherhood of Magicians (IBM), disputada el 2019 als EUA.

“Trobar cartes a cegues i, al final, acabar amb la baralla reordenada completament; una cosa bastant difícil i més si tens els ulls tapats i estàs davant de 300 mags mirant amb lupa tot el que fas”

Josep Vidal

Josep Vidal va descobrir el món de la màgia quan era adolescent i, des d’aleshores, no ha deixat de formar-se. Ara viu a la República Txeca i assegura que no deixa de seguir millorant dia a dia.

“Com més faig màgia més m’adono que el més important és la persona, que és el més difícil de treballar: tu pots fer una meravella amb les mans, que si la persona no connecta és igual”

Josep Vidal

Gràcies al segon lloc que ha aconseguit a l’estatal, Josep Vidal podrà participar a un mundial de la Federació Internacional de Societats Màgiques, que es disputa aquest estiu al Canadà o, si no pot per dates, disputarà l’Europeu d’aquí dos anys.

spot_img

El + Vist