15.1 C
Lloret de Mar

A judici una organització que es dedicava a l’explotació sexual a Lloret, entre altres llocs

Una de les joves sotmeses a explotació sexual va ser enviada a un club nocturn de Lloret de Mar, on l’obligaven a prostituir-se.

Audiència de Madrid
Audiència de Madrid

Darreres Notícies

L’Audiència de Madrid jutjarà demà dimarts quatre membres d’una suposada organització nigeriana que es dedicava a l’explotació sexual de dones d’aquest país a l’Estat espanyol. Ho publica El Punt Avui, que afegeix que una de les joves sotmeses va ser enviada a un club nocturn de Lloret de Mar, on l’obligaven a prostituir-se.

La víctima havia de treballar cada dia de les sis de la tarda a les sis de la matinada. Va ser alliberada per la policia el mes de juny del 2015 i va explicar que tant ella com altres dones eren sotmeses a rituals de vudú per amenaçar-les, tenir-les atemorides i mantenir-les sota el control de l’organització. En el seu escrit, el fiscal assegura que “les dones no van tenir cap altra opció que prostituir-se per pagar el seu deute, que augmentava perquè també havien de pagar per l’allotjament i la manutenció”.

L’acusació particular sosté que els sospitosos s’aprofitaven que les noies eren menors d’edat, així com “de la seva immaduresa i precarietat econòmica” per fer-los “falses promeses de feina a Europa”. També els prometien que es casarien amb “homes de raça blanca i així podrien tenir un futur millor”.

Per aquests fets, el fiscal sol·licita una pena de 43 anys de presó i deu més de llibertat vigilada per a cada un dels quatre acusats. A més, sol·licita que paguin una indemnització de 75.000 euros a les tres víctimes pel dany moral que van causar.

spot_img

El + Vist