16.8 C
Lloret de Mar

Júlia Puntí presenta el llibre ‘Aquells dies a casa’ a Can Gallissà

L'argument se centra a en Roc, un nen de tres anys, explica com va viure el confinament de la primavera del 2020, provocat per la pandèmia del coronavirus.

L'autora del llibre
L'autora del llibre

Darreres Notícies

Aquest divendres, a la llibreria Can Gallissà de Lloret, es presentarà el llibre “Aquells dies a casa”, de l’escriptora Júlia Puntí. Es tracta d’una obra per als més petits de la casa, en què en Roc, un nen de tres anys, explica com va viure el confinament de la primavera del 2020, provocat per la pandèmia del coronavirus.

L’autora, Júlia Puntí, explica que va decidir escriure el llibre per donar veu a les vivències i experiències que van tenir els nens petits davant d’una situació nova per a tots. “En Roc ens relata com viu tot el què esta passant, una cosa nova que els adults tampoc no saben entendre”, apunta.

Portada del llibre 'Aquells dies a casa'.
Portada del llibre ‘Aquells dies a casa’.

Lloret de Mar hi juga un paper molt destacat en la novel·la. És el “lloc idíl·lic” on en el protagonista vol tornar una vegada acabi el confinament i tot s’assembli més a l’antiga normalitat.

Aquesta tarda es farà la presentació del llibre, que comptarà amb un col·loqui, en què es podran intercanviar tot tipus de vivències dels dies que va durar el confinament. Neus Sala, de la llibreria Can Gallissà, anima a tothom a participar i a reservar la seva plaça.

La presentació del llibre “Aquells dies a casa” es farà aquesta tarda, a partir de les 18h, a la llibreria Can Gallissà, a la Plaça París número 1 de Lloret.

spot_img

El + Vist