17.2 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret explica en una caminada els diferents projectes que la formació té sobre la taula

La candidatura de Jaume Dulsat va fer una caminada dissabte per primera línia de mar, amb diferents parades per exposar alguns dels projectes que la formació, que governa, té entre mans.

Darreres Notícies

Posar passeres perquè els submarinistes puguin accedir a l’aigua per Sa Caleta de manera més segura i, paral·lelament, restaurar tant les escales com les casetes de la zona. Amb aquesta proposta ha començat Junts per Lloret una caminada aquest dissabte amb el seu candidat, l’alcalde Jaume Dulsat, per primera línia de mar amb la voluntat d’exposar alguns dels seus projectes de futur.

servicios profesionales jimenez

La formació també ha exposat les inversions en l’àmbit privat per part de diferents hotelers que volen millorar les seves instal·lacions i serveis, com ara l’hotel Miratge (l’antic Athene), o l’H-top que reforma de manera integral el Casino.

Inici de la caminada

Junts per Lloret també ha aprofitat per explicar que ja s’ha encarregat un projecte per reformar l’anomenada “U” que inclou l’avinguda Just Marlés, el passeig marítim i l’avinguda Pau Casals. Precisament, en aquests trams, la caminada ha permès ensenyar les millores que s’estan aconseguint amb el Pla d’Accessibilitat i s’ha comentat que aviat es reformarà la plaça Pere Torrent de manera íntegra. Ho ha resumit el regidor i membre de la llista Jordi Sais, que afegeix que hi ha altres projectes sobre la taula, com un dins del programa Red.es per canviar la il·luminació al passeig i crear mappings a la platja, a l’estiu.

La caminada va passar per Cala Banys

En el camí entre Lloret i Fenals, s’ha comentat que el projecte per obrir el camí de ronda en aquest tram està molt avançat. Ho ha exposat el regidor i número 2 de la candidatura, Albert Robert.

A la caminada hi han assistit una cinquantena de persones, que han acabat esmorzant plegades a la pineda de la platja de Fenals.

 

spot_img

El + Vist