7 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret organitza una caminada per donar a conèixer la seva proposta de cara a les eleccions

La caminada començarà a Sa Caleta (9 hores) i resseguirà part del litoral lloretenc fins a la pineda de la platja de Fenals, on hi haurà esmorzar per a tothom. No cal inscripció.

Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Junts per Lloret organitza, aquest dissabte, una passejada pel front marítim de la vila. La caminada s’iniciarà a la platja de Sa Caleta i resseguirà part del litoral lloretenc fins arribar a la pineda de la platja de Fenals, amb diferents parades. Al final, s’oferirà un esmorzar als assistents.

Cartell de la caminada

Al llarg del recorregut, es passarà per indrets com la platja gran de Lloret, Cala Banys o el Castell de Sant Joan. Amb aquesta activitat, Junts per Lloret, que aglutinarà el PDeCAT i Junts per Catalunya a Lloret a les pròximes eleccions municipals, vol donar a conèixer el nou projecte de la formació. 

La caminada comptarà amb la presència de l’alcalde, Jaume Dulsat. A banda de donar a conèixer els nous objectius, també es farà una valoració de les actuacions impulsades pel govern municipal en l’actual mandat.

L’acte no requereix inscripció prèvia. Començarà a les 9 del matí a Sa Caleta i acabarà a la pineda de Fenals amb un esmorzar popular.

spot_img

El + Vist