14.6 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret vol construir un hotel d’entitats, una demanda de les associacions locals

La candidatura ha presentat l'avantprojecte de l'equipament en què, segons el cap de llista Jaume Dulsat, “serà una realitat en un any i mig com a molt tard”.

Xavi Flores i Jaume Dulsat
Xavi Flores i Jaume Dulsat

Darreres Notícies

Junts per Lloret vol impulsar la construcció d’un hotel d’entitats. És un dels punts forts del programa electoral en matèria de participació ciutadana. La candidatura ha presentat l’avantprojecte de l’equipament en què, segons el cap de llista Jaume Dulsat, “serà una realitat en un any i mig com a molt tard”.

Xavi Flores, número 6 de la candidatura, ha remarcat que la instal·lació donarà resposta a la demanda de totes les associacions del municipi.

El projecte de Junts per Lloret (JxLL)

L’espai tindrà una superfície de 1.500 metres quadrats útils i estarà ubicat al costat de les brigades municipals, a prop del Barri del Rieral. El pressupost de l’obra és de menys de mig milió d’euros. Dulsat detalla quines necessitats cobrirà la nova edificació.

Junts per Lloret ha fet públic, aquest divendres, l’avantprojecte de la construcció d’una nau d’entitats que vol donar servei a més d’un centenar d’agrupacions sense ànim de lucre de la ciutat.

spot_img

El + Vist