7.3 C
Lloret de Mar

Un jutjat anul·la les sancions que l’Ajuntament va imposar a dues entitats financeres el 2015

ICV - EUiA critica que l’Ajuntament no torni a iniciar el procés sancionador amb els bancs, però l'equip de govern espera que estigui elaborat el Pla Local d'Habitatge.

Un habitatge de Lloret, l'any 2012
Un habitatge de Lloret, l'any 2012

Darreres Notícies

Les sancions que l’Ajuntament de Lloret de Mar va imposar a finals del 2015 a dues entitats bancàries perquè tenien pisos buits han quedat en no res. Segons fonts municipals, un jutjat les ha anul·lat per un defecte de forma.

servicios profesionales jimenez

Davant de l’anul•lació del jutjat, ICV – EUiA critica que l’Ajuntament no torni a iniciar el procés sancionador amb els bancs. Ho demana el regidor Miguel Gracia.

Però el regidor d’Habitatge, Antonio Lorente, argumenta que no faran res al respecte fins que tinguin els resultats del Pla Local d’Habitatge, que, entre altres coses, estudia exactament quants pisos buits d’entitats financeres hi ha a Lloret.

Miguel Gracia també critica que l’equip de govern no té un projecte de ciutat. Una acusació que el regidor Lorente nega de manera rotunda.

Recordem que les dues multes que ara ha anul·lat el jutjat pujaven a 24.000 euros per a La Caixa i 12.000, per al BBVA. Dos imports que s’havien de destinar a lloguer social.

spot_img

El + Vist