7.6 C
Lloret de Mar

Kalatrons organitza un taller infantil de creació de timbals, aquest diumenge

Abans, la colla de percussió farà una exhibició, a partir de les 12.15, a la plaça Germinal Ros. I dissabte, participarà a la Trastukada de Joventut Sa Romana.

La colla Kalatrons
La colla Kalatrons

Darreres Notícies

Els Kalatrons, la nova colla de percussió de Lloret de Mar, farà una petita exhibició de batucada i, tot seguit, oferirà un taller infantil de creació de timbals. Serà aquest diumenge al matí, en el marc de la Festa Major de Sant Romà.

Una membre de la colla, Marta Schilling, explica que la intenció és fer arribar el món de la percussió als més petits.

“Amb aquest taller ens volem acostar a un altre tipus de públic i permetre’ls que s’acostin en aquest món de la percussió, que tot just nosaltres ara comencen, però que esperem que pugui arribar a moltes persones en un futur”

Marta Schilling

El taller serà gratuït i la colla facilitarà tot el material necessari als infants que s’animin a crear el seu propi instrument. La cita és diumenge, a partir d’un quart d’una del migdia.

La nit abans, la colla participarà a la Trastukada. Marta Schilling explica que els fa molta il·lusió. De fet, des d’un primer moment, quan van crear la colla, la seva intenció era aconseguir preparar alguns ritmes per poder actuar per Sant Romà.

“Quan vam iniciar la colla, la nostra idea primera era poder arribar a la Festa Major de Sant Romà amb algun ritme una mica clar i poder començar a fer les nostres primeres actuacions”

Marta Schilling

Així doncs, un cop havent-se preparat i amb el suport d’El Puntet, els Kalatrons van buscar la manera de participar a la Festa Major. I a banda d’organitzar el taller infantil, seran a la Trastukada “per animar una mica la festa”.

La Trastukada recordem que es farà dissabte, a partir de les sis de la tarda, des de la plaça de la Sardana.

spot_img

El + Vist