17.2 C
Lloret de Mar
Ironkids

La 2a Ironkids de Lloret es disputa aquest dissabte a les pistes

A diferència de la primera edició, aquest cop les curses es disputaran a les pistes d'atletisme.

Ironkids

Darreres Notícies

Aquest dissabte, a les Pistes d’atletisme, se celebrarà la segona edició de l’IronKids de Lloret de Mar. L’esdeveniment, que es du a terme a diferents poblacions al llarg de l’any, està adreçat a infants entre tres i setze anys.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, recorda que des de la seva regidoria els agrada impulsar activitats d’aquest tipus, que fomenten l’esport entre els més petits.

Els participants hauran de recórrer diferents distàncies, depenent de l’edat. Cal destacar que no és una cursa competitiva, sinó que l’objectiu principal és fomentar l’esport, la salut i la cultura de l’esforç entre petits i adolescents.

L’any passat hi van participar uns 200 nens i nenes i s’espera aconseguir un nombre similar. Cal remarcar que es canvia d’ubicació, ja que el 2017 es va fer al passeig i aquest cop es disputarà a les pistes d’atletisme. Serà aquest dissabte, a partir de les 11 del matí. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer en línia, al web d’IronKids, o bé el mateix dia de la prova.

spot_img

El + Vist