17.1 C
Lloret de Mar

La 4a edició de la cursa Corriols de l’Avi esgota les inscripcions, amb 450 participants

La cursa es farà aquest diumenge (9 hores) des de la platja de Fenals i recorrerà els boscos de Lloret, passant per espais emblemàtics com l'Àngel, Sant Pere del Bosc o l'ermita de Santa Cristina.

Corriols de l'Avi 2017
Corriols de l'Avi 2017

Darreres Notícies

La quarta edició dels Corriols de l’Avi, que arriba aquest diumenge, ha tornat a esgotar les inscripcions dies abans de la cursa. Hi participaran 450 persones.

servicios profesionales jimenez

Cada any, la Penya Ciclista de Lloret prepara un recorregut diferent, sempre recuperant antics corriols de la vila. Aquesta vegada la proposta és una cursa circular, amb sortida i arribada a la platja de Fenals, passant pel poblat ibèric de Montbarbat.

Corriols de l’Avi 2017 (Javier Rojo)

Un membre de l’entitat, Jaume Martell, creu que la cursa de BTT sempre és un èxit pel fet que recupera antics corriols del municipi i per la bona organització que hi ha al darrere.

Aquest esdeveniment serveix per contribuir en l’aposta que fa Lloret per posar en valor el seu entorn natural i potenciar la pràctica del ciclisme. El projecte Lloret Cycling té estructurades sis rutes de BTT i sis més de ciclisme de carretera. A més, compta amb catorze establiments hotelers especialitzats en aquest segment. I és que, segons Jaume Martell, Lloret de Mar i el seu entorn són un molt bon indret per practicar-hi el ciclisme. I remarca que hi ha molts professionals que hi venen expressament.

Els Corriols de l’Avi compta amb dues distàncies: una de 25 quilòmetres, amb un desnivell de 700 metres, i una de 35 quilòmetres, amb un desnivell de 1.200 metres.

La sortida es farà a les nou del matí des de la platja de Fenals i recorrerà els boscos de Lloret, passant per espais emblemàtics com l’Àngel, Sant Pere del Bosc o l’ermita de Santa Cristina. Per primera vegada, s’acabarà al mateix punt d’inici.

Cartell d’aquest any
spot_img

El + Vist