12.2 C
Blanes
Un moment del torneig de waterpolo (Be Water My Friend)

La 9a edició de la Be Water My Friend de waterpolo ha estat “un èxit”

L'organització valora positivament el torneig sub-15, que ha comptat amb un miler de persones, entre participants i acompanyants, i ha disputat 92 partits.

Un moment del torneig de waterpolo (Be Water My Friend)

Darreres Notícies

Un miler de persones, entre jugadors, entrenadors i acompanyants, s’han reunit aquests dies a Lloret de Mar, amb motiu de la Be Water My Friend de waterpolo. El torneig, en categoria sub-15, ha celebrat a la vila la novena edició.

En categoria masculina, el guanyador ha estat el Club Natació Barcelona, que ha disputat la final contra el Mediterrani. En femenina, el Terrassa s’ha imposat a la final a un combinat de jugadores creat per l’associació BWMF amb noies de diferents clubs de Catalunya.

El director tècnic del torneig, Sergi Pedrerol, en fa una valoració molt positiva.

“Sobretot per la gent que ha vingut, familiars i públic del torneig, podem considerar que ha sigut un èxit, com gairebé cada any”

Sergi Pedrerol

El torneig serveix per donar la benvinguda a la temporada i promocionar el waterpolo a Catalunya.

“Un dels objectius que té a l’associació és la promoció del waterpolo arreu de Catalunya i crec que Lloret és un bon aparador per fer aquestes coses”

Sergi Pedrerol

Al llarg de quatre dies, la Piscina de Lloret ha acollit un total de 92 partits de waterpolo, amb equips de països d’arreu d’Europa, com Alemanya, Escòcia, Itàlia o Sèrbia, a més d’Espanya.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist