8 C
Lloret de Mar

La Biblioteca acull una conferència i una exposició sobre la situació actual del Sàhara occidental

La xerrada, a càrrec de Carles Serra, es fa avui a les 19 hores, mentre que l'exposició s'inaugura demà i es podrà visitar fins al 21 de desembre.

Cartell de l'acte
Cartell de l'acte

Darreres Notícies

Aquesta tarda, la Biblioteca acull una conferència dedicada a la situació actual del Sàhara Occidental. Anirà a càrrec de Carles Serra, que explicarà quines són les accions que ell mateix realitza amb l’equip de recerca i cooperació de la Universitat de Girona als camps de refugiats sahrauís.

servicios profesionales jimenez

Hi treballen des de l’any 1994. Les seves activitats tenen per objectiu donar a conèixer la societat occidental i preservar el seu patrimoni cultural. La conferència, que es farà avui a les set de la tarda, servirà per presentar l’exposició que s’obre demà. Es titula Sàhara Occidental: la lluita contra l’oblit. La mostra recull totes les activitats que es fan en aquests camps de refugiats, que van ser creats fa més de 40 anys.

Amb aquesta exposició, que es podrà visitar des de demà dimecres fins al 21 de desembre a la Biblioteca, els visitants també podran conèixer la situació que es viu en els camps de refugiats i en la resta del Sàhara Occidental, que va ser colònia espanyola.

spot_img

El + Vist