10.2 C
Lloret de Mar

La Biblioteca comença avui les activitats d’estiu, amb un taller infantil que té totes les places plenes

Des d’aquesta setmana, l'equipament municipal ha ampliat els seus serveis.

Exterior de la Biblioteca
Exterior de la Biblioteca

Darreres Notícies

La Biblioteca obre el programa d’activitats d’estiu aquesta tarda amb un taller d’slime. Va adreçat a públic infantil i les dues sessions previstes estan plenes. El taller va a càrrec de la companyia Tallernins. La seva responsable, Mar Figueras, explica que l’slime és com un ‘blandiblup’ que agrada molt als infants.

A banda de l’activitat d’aquesta tarda, entre els mesos de juliol, agost i setembre també hi haurà animació a càrrec de Jaume Barri, una sessió de bombolles de sabó i dos tallers d’ATAGI, l’associació de teràpia amb animals de Girona.

D’altra banda, la Biblioteca també compta amb propostes musicals. La primera serà aquest dijous, en una audició d’havaneres a càrrec de l’agrupació Les Anxovetes, a dos quarts de nou del vespre, al pati de la biblioteca infantil.

A més, a l’agost, actuaran Indira Ferrer i Mauricio Campos amb “El perfum de la llar”. Pel setembre, Olga Cercós i Marina Pagès oferiran un recital amb narracions i cançons titulat “Allò que volen les dones”.

La regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, explica que estan molt contents d’anar recuperant la normalitat i que les propostes –adreçades a tot tipus de públic- solen tenir molt bona acollida. Afegeix que s’han adoptat les mesures habituals de prevenció de la Covid-19, com portar la mascareta, higiene de mans i distància, i apel·la a “la responsabilitat de tothom en complir les mesures”.

Des d’aquesta setmana, la Biblioteca ha ampliat els seus serveis amb devolució i préstec de documents, i espai per a l’estudi i la lectura. A més, la sala d’exposicions reprèn l’activitat amb la mostra “Increïble Índia”. Els horaris són de dilluns a divendres al matí (10 a 14h) i a la tarda (16 a 20h).

spot_img

El + Vist