31.3 C
Lloret de Mar
Llibres en ucraïnès (Biblioteca de Lloret)

La Biblioteca destina 1.000 euros a comprar llibres en ucraïnès

Són un total de 86 llibres, sobretot de literatura infantil, per ajudar que les persones que han arribat a Lloret les últimes setmanes se sentin còmodes a la Biblioteca.

Llibres en ucraïnès (Biblioteca de Lloret)

Darreres Notícies

La Biblioteca de Lloret ha comprat 86 llibres en ucraïnès. D’aquesta manera, tal com explica la regidora de la Biblioteca, Marina Nicolàs, volen que les més de 800 persones provinents d’Ucraïna que han arribat els últims dies a Lloret se sentin còmodes quan visiten l’equipament.

“Volem que coneguin la Biblioteca, que s’hi sentin còmodes i, evidentment, volem contribuir en la mesura que puguem en el benestar i la integració d’aquestes persones que, malauradament, tan malament ho estan passant”

Marina Nicolàs

Moltes d’aquestes persones han passat per la Biblioteca des que són a Lloret, sobretot les que han anat a fer els tràmits d’escolarització per als seus fills, ja que s’han fet a la sala infantil de la Biblioteca. En aquest sentit, la majoria de llibres adquirits són infantils, tot i que hi ha obres variades, com narrativa per a adults o guies de conversa.

Llibres en ucraïnès (Biblioteca de Lloret)
Llibres en ucraïnès (Biblioteca de Lloret)

La compra té un valor de 1.000 euros.

spot_img

El + Vist