14.3 C
Blanes
La primera novel·la de la Tarda de Llibres serà "La veritat sobre el cas Harry Quebert" (Biblioteca de Lloret)

La Biblioteca proposa nou lectures per a la temporada de ‘Tarda de llibres’

La primera novel·la que es comentarà serà 'La veritat sobre el cas Harry Quebert', el 31 d'octubre.

La primera novel·la de la Tarda de Llibres serà "La veritat sobre el cas Harry Quebert" (Biblioteca de Lloret)

Darreres Notícies

La Biblioteca municipal ha creat un nou grup de lectura, que ha anomenat Tarda de llibres. Durant tot el curs, es proposaran diferents novel·les i es fixarà un dia per comentar-les plegats, en un debat que estarà dinamitzat per Joan de Boer i Laura Garcia.

Les sessions tindran lloc al bar de la biblioteca, un dimarts al mes, de sis de la tarda a dos quarts de vuit. Hi ha un total de nou llibres seleccionats i la regidora de la Biblioteca, Isabel Bernal, avança quines seran les temàtiques de cada setmana:

“Tindrem un best-seller, un llibre que va sobre la vida, un amb la temàtica de l’amor, un llibre d’humor, un sobre l’amistat, un altre que va d’homes i dones, una novel·la d’un crim, un llibre basat en l’Àfrica i un llibre que parla de la lectura”

Isabel Bernal

La primera novel·la a comentar serà La veritat sobre el cas Harry Quebert de Joël Dicker, el 31 d’octubre. La resta d’obres seran: Una altra vida, encara de Theodor Kallifatides, Els ponts de Madison County de Robert James Waller, Wilt de Tom Sharpe, L’amiga genial d’Elena Ferrante, La dona justa de Sándor Márai, El talent de Mr. Ripley de Patricia Highsmith, Tot se’n va en orris de Chinua Achebe i Una lectora poc corrent d’Alan Bennet.

Per participar-hi cal inscriure’s i les places són limitades a 20 persones.

“Es podrà participar a totes les sessions o a sessions puntuals, depenent de la quantitat també de persones inscrites”

Isabel Bernal

Volem afegir, també, que la Biblioteca ha començat l’horari d’hivern. A partir d’ara, obre de dilluns a divendres matí i tarda, de deu a dues i de quatre a vuit, i dissabtes al matí, de deu a dues.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist