24.7 C
Lloret de Mar
Les sales d'estudi de la Biblioteca.

La Biblioteca torna a obrir a les nits des d’avui i fins al 9 de juny

L’objectiu és oferir un espai per estudiar amb tranquil·litat als alumnes que tenen exàmens.

Les sales d'estudi de la Biblioteca.

Darreres Notícies

La Biblioteca torna a obrir a les nits. A partir d’avui i durant un mes, fins al 9 de juny, les sales d’estudi de l’equipament estaran obertes al públic fins a la una de la matinada. Un servei que s’ofereix de dilluns a divendres.

El regidor de l’equipament, Xavi Flores, explica que l’objectiu és que si algú ha de preparar un examen pugui tenir un espai on estudiar amb tranquil·litat.

“Poder dotar totes aquelles persones que estiguin en època d’examen o que vulguin preparar alguna convocatòria d’examen que tinguin un espai amb la tranquil·litat i els mitjans necessaris per poder estudiar”

Xavi Flores

El primer any que es va obrir la Biblioteca a les nits va ser el 2017, en què es van fer deu dies de prova. Des del primer moment, la iniciativa va tenir una bona acollida i fins ara n’han gaudit més de 2.000 persones, tenint en compte que els anys de pandèmia no es va oferir.

“Per la pandèmia es va aturar, però sí que teníem clar que a la que poguéssim tornar a obrir les sales d’estudi es tornaria a fer perquè és un servei que té demanda”

Xavi Flores

Les persones que vulguin anar a estudiar a la Biblioteca a les nits, des d’avui fins al 9 de juny, poden fer-ho sense necessitat de fer inscripció prèvia. Això sí, cal tenir en compte que només es podrà accedir a les sales d’estudi i, en aquest sentit, no es poden consultar els llibres.

spot_img

El + Vist