Dijous, 21 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Administrant una vacuna contra la grip, aquest matí (El Puntet)

La campanya de vacunació de la grip es fa al Puntet per la Covid

Per evitar col·lapsar els CAP, l'Ajuntament ha habilitat una sala del Puntet perquè s'hi faci la campanya, que ha començat avui.

Administrant una vacuna contra la grip, aquest matí (El Puntet)

Darreres Notícies

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Avui ha començat la campanya de vacunació de la grip i, per primera vegada, es fa al Puntet. Arran de la pandèmia, s’ha decidit que els ajuntaments habilitin serveis municipals per poder dur a terme aquesta campanya de prevenció.

A més, el personal de l’Oficina Central de Turisme, ubicada a l’avinguda de les Alegries, ha començat a donar suport al CAP amb la reserva de cita prèvia per a la vacunació. Ho ha explicat la regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez.

campanya vacunacio grip El Puntet
El cartell de la campanya, a la façana de l’equipament (El Puntet)

La cap d’infermeria de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret i Tossa, Raquel Garreta, remarca que aquest any és més important que mai que la ciutadania es posi la vacuna de la grip per protegir la població. En aquest sentit, Raquel Garreta apunta que aquesta campanya s’adreça a tothom, no només als grups vulnerables, perquè evitant contagiar-se de grip es protegeix a la població en general i, especialment, a les persones més vulnerables.

Els principals grups de risc són la gent gran (majors de 65 anys), persones amb malalties cròniques o greus, embarassades, persones amb obesitat mòrbida, entre altres. La vacuna, a més, es recomana especialment a cuidadors i professionals de la salut.

La responsable d’infermeria insisteix en fer una crida a la població perquè es vacuni i lamenta que el percentatge de vacunació sempre sol ser molt baix, entre el 40 i 50%.

Les vacunes s’administren matí i tarda al Puntet, sempre amb cita prèvia. Per reservar plaça, es pot trucar al 972 36 57 88 o bé adreçar-se presencialment a les oficines de turisme. L’horari és de dilluns a dissabte, de deu del matí a cinc de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".