11.7 C
Lloret de Mar

La Capitalitat de la Cultura Catalana porta a Lloret el programa Islàndia de RAC1

Es farà en directe des del Teatre dimecres que ve, 15 de febrer, i qui vulgui assistir-hi ja es pot descarregar la invitació.

Albert Om (Nació Digital)
Albert Om (Nació Digital)

Darreres Notícies

El programa Islàndia de RAC1 visitarà la setmana que ve Lloret de Mar, amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana. En concret, serà dimecres, 15 de febrer.

servicios profesionales jimenez

Albert Om i el seu equip faran en directe el programa des del Teatre, dins del que anomenen la Ruta Islandesa. Albert Om, que és director i presentador d’Islàndia, assenyala que serà el programa número 40 que faran a fora dels estudis i els fa molta il·lusió que sigui coincidint amb la celebració de la capitalitat de la cultura catalana.

“Que el programa 40 de la Ruta Islandesa sigui a Lloret ens fa il·lusió i, a més, coincidint amb Lloret, Capital de la Cultura Catalana”

Albert Om
Maria Xinxó és la mà dreta d'Albert Om a Islàndia (Comunicació 21)
Maria Xinxó és la mà dreta d’Albert Om a Islàndia (Comunicació 21)

Lloret de Mar tindrà un pes important en els continguts del programa, ja que es parlarà d’aspectes com la renovació del Castell de Lloret o les visites culturals previstes enguany a la vila (com la que es farà als Jardins de Santa Clotilde inspirada en la sèrie La Casa del Dragón, d’HBO, que va rodar algunes escenes als jardins lloretencs). A més a més, s’entrevistarà l’empresa Amargura Cultura per comentar el centenari del daiquiri creat per Constantí Ribalaigua.

Islàndia farà parada a Lloret, dimecres 15 de gener
Islàndia farà parada a Lloret, dimecres 15 de gener

Tot plegat, es complementarà amb la participació d’un dels col·laboradors habituals del programa, Fel Faixedas, i dos convidats especials: la periodista Cristina Puig, que estiueja a Lloret des de petita, i el grup Delafe i las flores azules, que farà una actuació en directe.

“Vindrà la Cristina Puig, la persona que jo des de fa més anys li sento reivindicar i aixecar la veu a favor de Lloret, que ha passat tots els estius aquí des dels dos anys”

Albert Om

El programa especial d’Islàndia des del Teatre és obert al públic i és gratuït. Es pot descarregar la invitació a la pàgina web de la Capital de la Cultura Catalana o es pot assistir al teatre el mateix dia del programa, fins a completar l’aforament.

La Ruta Islandesa farà parada a Lloret dimecres que ve, 15 de febrer, i es farà en directe, de 19 a 20.30 hores.

spot_img

El + Vist