6.4 C
Lloret de Mar

La Casa de la Cultura acull una exposició sobre la Mancomunitat

És una mostra itinerant de la Diputació de Girona i el Patronat Eiximenis, que mostra la importància que va tenir aquest organisme per a Catalunya, però sobretot per a les comarques gironines.

Plafó
Plafó

Darreres Notícies

Amb l’objectiu de donar a conèixer la feina que va fer la Mancomunitat de Catalunya, aquesta setmana s’ha inaugurat una exposició a la Casa de la Cultura. És una mostra itinerant de la Diputació de Girona i el Patronat Eiximenis, que mostra la importància que va tenir aquest organisme per a Catalunya, però sobretot per a les comarques gironines, tal com ha apuntat el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy.

Per poder arribar al públic jove, la Diputació ha creat un material didàctic per fomentar les visites dels instituts. D’aquesta manera poden comprovar que hi ha moltes accions de la Mancomunitat que es podrien aprofitar avui en dia i, de fet, algunes ja s’estan aprofitant.

L’exposició, creada arran del centenari de la Mancomunitat (1914 – 1924), es pot visitar a la Casa de la Cultura fins al 28 de febrer. Abans de Lloret, la mostra s’ha instal•lat a Santa Coloma de Farners, La Bisbal d’Empordà i Olot.

spot_img

El + Vist