24.8 C
Lloret de Mar
Cobla Ciutat de Girona

La Cobla Ciutat de Girona, a la segona audició de ‘Sardanes a la Fresca’

Les sardanes retornen a la Plaça de la Vila, cada dissabte a les 22 hores.

Cobla Ciutat de Girona

Darreres Notícies

Aquest dissabte es farà la segona audició del cicle Sardanes a la Fresca, que ha arribat a la seva 96a edició. Anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona que, com cada estiu, torna a Lloret de Mar per oferir un repertori que comptarà amb dues sardanes per escoltar, mentre que la resta seran per ballar.

La Cobla Ciutat de Girona va néixer l’any 1975, gràcies a la iniciativa de diferents excomponents d’algunes de les millors cobles i orquestres de Catalunya dels anys setanta. Encapçalats per Lluís Buscarons, van presentar-se al Teatre Municipal de Girona, amb un gran èxit entre els assistents.

A partir d’aquí, van anar participant en ballades i aplecs i l’agrupació es va anar fent més gran i professionalitzant. A més, han enregistrat diferents discos. Al llarg de tots els anys, hi han passat més d’una cinquantena de músics.

L’actuació de la Cobla Ciutat de Girona, en la segona jornada del cicle Sardanes a la Fresca, serà aquest dissabte, a partir de les deu de la nit a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist