22.4 C
Lloret de Mar

La comèdia ‘Els Gossos’ inaugura la temporada del Teatre de Lloret aquest divendres

És un dels plats forts de la cartellera, amb actors de primer nivell com Mercè Arànega, Joan Negrié, Albert Pérez i Pau Ferran.

Els Gossos (Temporada Alta)
Els Gossos (Temporada Alta)

Darreres Notícies

La comèdia Els Gossos obre la nova temporada al Teatre de Lloret. És un dels plats forts de la cartellera, amb actors de primer nivell com Mercè Arànega, Joan Negrié i Albert Pérez.

El repartiment el completa Pau Ferran, que substitueix Sandra Monclús. En Pau era l’ajudant de direcció i se sabia tots els papers de memòria, de manera que van decidir canviar el gènere del personatge sense que això interfereixi en l’argument, tal com ha explicat l’actriu Mercè Arànega.

“El problema que planteja el personatge és igual si ets homosexual o heterosexual, perquè no haver aconseguit a la vida el que volies fer li pot passar a tothom”

Mercè Arànega

Pau Ferran, per tant, encarna en Ramon, que el dia que fa 40 anys té una experiència que el marca molt i que comparteix en una trobada familiar amb l’Albert, que és la seva parella i està interpretat per Joan Negrié, i els sogres. Mercè Arànega és la sogra, l’Alícia.  

“L’Alícia és una pobra que aguanta un senyor al seu costat que no hi ha Déu que l’aguanti, i l’únic consol el troba en anar bevent”

Mercè Arànega

L’obra es titula Els Gossos perquè l’Emili, que és el pare de família i a qui dona vida Albert Pérez, només sap parlar dels seus gossos, malgrat que la resta de persones intenten canviar de tema constantment.

Nelson Valente és el creador i director de l’espectacle, que segons Arànega farà riure molt el públic, però també els farà reflexionar. L’actriu anima tothom a anar al teatre demà al vespre.

“Heu de venir perquè hem d’anar al cine, hem d’anar al teatre, hem de recuperar la nostra vida, i també perquè us ho passareu molt bé”

Mercè Arànega

Els Gossos arriba demà divendres al vespre, al Teatre de Lloret. La cita és a les 20 hores i el preu de les entrades és de 18 euros.

spot_img

El + Vist