14.3 C
Blanes
'Lo Nuestro'

La comèdia ‘Lo Nuestro’, aquest diumenge al Teatre de Lloret

Explica l'experiència d'una família obrera la Nit de Cap d'Any, quan uns fets inesperats ho capgiraran tot. La cita és diumenge a les 19 hores.

'Lo Nuestro'

Darreres Notícies

Lo Nuestro, de la Sala Flyhard, es podrà veure aquest diumenge al Teatre de Lloret. Es tracta d’un text d’Eu Manzanares sota la direcció de Mercè Vila Godoy i amb la interpretació de la mateixa Eu Manzanares acompanyada a l’escenari de Manel Sanz, Eli Iranzo i Pau Poch.

Lo Nuestro és una comèdia que s’ambienta a la Nit de Cap d’Any i els protagonistes són els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, que ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Eu Manzanares explica que un fet inesperat ho capgirarà tot i assegura que el públic riurà molt.

lo nuestro 2
Una escena de ‘Lo Nuestro’ (Sala Flyhard)

L’obra va rebre el premi Teatre Barcelona a Millor Text Original. Segons la seva autora, el secret principal és que es tracta d’un argument molt proper a la població.

“és una família de classe obrera i treballadora i la gran majoria de la gent som classe obrera i treballadora”

Eu Manzanares

Després d’escriure l’obra, Eu Manzanares es va posar a treballar com a actriu sota la direcció de Mercè Vila Godoy. Una experiència que assegura que ha estat molt agradable i enriquidora.

Tot i que passem uns dies delicats pel que fa a la situació de pandèmia, Eu Manzanares fa una crida a la població perquè ningú no tingui por d’anar al teatre, ja que és del tot segur, perquè es compleixen totes les mesures necessàries de manera estricta.

Lo Nuestro es podrà veure aquest diumenge, a les set de la tarda, al Teatre de Lloret. L’entrada val 14 euros i es pot comprar pels canals habituals, és a dir a través de la pàgina web del Teatre o de manera presencial al Museu del Mar o al Puntet.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist