10.1 C
Lloret de Mar

‘La comedia Miles Gloriosus’ és l’obra que es veurà a Lloret en el marc de ‘Fitag als municipis’

L'oferirà aquest divendres la companyia Kumen Teatro. Serà a les 21 hores al teatre municipal.

Els membres de la companyia
Els membres de la companyia

Darreres Notícies

El FITAG va començar ahir i s’allarga fins aquest dissabte, 1 de setembre. En aquest marc, Lloret de Mar acull, divendres a la nit, una de les companyies participants en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.

És la companyia Kumen Teatro, d’Astúries, que portarà a escena una adaptació de l’obra La comedia Miles Gloriosus. És una de les obres més conegudes de Plaute, que també es coneix com El soldat fanfarró.

La funció parlar de les aventures d’un militar, obsessionat per enamorar moltes dones. A causa dels seus actes, es converteix en el centre de burles per part d’aquells que l’envolten, guiats per un esclau. Amb aquesta obra, Plaute repassa gairebé tots els tòpics de la seva producció literària: l’esclau astut, el joc de paraules, el vell verd o els baixos fons de la prostitució.

L’espectacle, que està dirigit per José Ramón López, promet fer passar una bona estona als espectadors, tal com assegura un dels actors, Miguel Ángel Peinado. La companyia Kumen Teatro acumula ja una llarga trajectòria. En total, sumen 36 anys de treball, en què han representat una seixantena d’espectacles.

La comedia Miles Gloriosus arriba aquest divendres al teatre municipal de Lloret, de la mà de la companyia Kumen. La durada de la funció és de 90 minuts i serà representada en castellà. El preu de les entrades és de 5 euros.

spot_img

El + Vist