24.3 C
Lloret de Mar
Quant temps ens queda? (Teatre Goya)

La comèdia ‘Quant temps em queda’, aquest divendres al Teatre

L'obra es podrà veure aquest divendres, a les 20 hores, i queden les últimes entrades a la venda.

Quant temps ens queda? (Teatre Goya)

Darreres Notícies

Què faríeu si descobríssiu que la vostra vida té una data de caducitat més pròxima del que us pensàveu? Això és el que ens planteja la comèdia Quan temps em queda?, que es podrà veure aquest divendres al vespre al Teatre de Lloret.

L’Àngels, que és doctora en medicina, descobreix un sistema que permet d’una manera ràpida i senzilla establir quant temps de vida li queda a la gent. Mentre acaba de fer les proves amb el seu marit, descobreix que a en Pere només li queda un mes de vida. Això fa replantejar-se moltes coses, tal com explica l’actor que l’encarna, en Lluís Villanueva.

“La funció són els últims 30 dies de vida d’en Pere, que intenta solucionar tot allò que no ha pogut fer durant tota la seva vida”

Lluís Villanueva

Tot i que inevitablement l’espectador es planteja què faria si li diguessin que li queda poc de vida, la comèdia va més enllà i, en realitat, el que planteja és si estem contents amb la vida que tenim. I és que no cal que ens diguin que ens queda poc per decidir fer canvis.

“La pregunta no és tant què faries si et quedessin 30 dies de vida, sinó si estàs content amb la vida que portes, perquè no necessites saber si et queden 30 dies per modificar la teva vida”

Lluís Villanueva

Marta Buchaca és la creadora i directora d’aquest espectacle, que porta a l’escenari Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri i Xavi Ricart. És una coproducció del Grec 2022 i Festival de Barcelona, Focus i La Pocket.

Quant temps em queda? es podrà veure aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre. Queden poques entrades disponibles.

spot_img

El + Vist