23.5 C
Lloret de Mar
Una escena d'Esmorza amb mi

La comèdia sobre l’amor i l’amistat ‘Esmorza amb mi’ permetrà fer aquest àpat amb Ivan Morales

L'obra es representa aquest dijous a les 12 hores al teatre de Lloret de Mar.

Una escena d'Esmorza amb mi

Darreres Notícies

L’obra Esmorza amb mi arriba aquest dijous. És una comèdia sobre l’amor i l’amistat en què es reflexiona sobre els sentiments i les relacions personals. Tot des de la perspectiva d’una parella jove, que s’esforça per passar moments junts.

L’obra presenta la Natàlia i en Salva, que s’han començat a veure fa poc. Quan encara no han formalitzat la seva relació, ella comença a tenir dubtes però s’obre pas a un amor tendre i senzill. 

El repartiment està format per quatre actors: Anna Alarcón, Andrés Herrera, Bàrbara Mestanza i Xavi Sàez. Estan dirigits per Iván Morales, reconegut per la seva obra Sé de un lugar. Una de les actrius de la funció, Anna Alarcón, assenyala que l’obra presenta un tipus d’amor diferent del que es va poder veure a Sé de un lugar.

És un espectacle que va a càrrec de la Companyia Los Montoya. Començarà aquest dijous, a les dotze del migdia, al Teatre municipal. El preu dels bitllets és de 14 euros.

Una hora abans de la funció, a les 11, les persones que tinguin entrades i ho hagin demanat de manera prèvia, podran esmorzar amb el director, Iván Morales. Cal reservar plaça al mail teatredelloret@lloret.cat.

spot_img

El + Vist