13.7 C
Blanes
Una de les fotografies de l'activitat Salat al barri de Venècia, aquest 2023.

La comunitat antiga de pescadors de Lloret, vista a través de les imatges

Aquest serà el proper objectiu d'aquesta passejada fotogràfica, que organitza Montphoto amb totes les places plenes.

Una de les fotografies de l'activitat Salat al barri de Venècia, aquest 2023.

Darreres Notícies

Fer una passejada per Lloret, conèixer la història de la vila a través d’indrets concrets i després captar-ho en fotografies. Aquest és el plantejament de Salat, una iniciativa que es duu a terme aquest diumenge, 26 de novembre, amb totes les places plenes.

Com que és el Dia Internacional de la Pesca, la passejada fotogràfica se centra en la comunitat de pescadors que hi havia antigament a Lloret. El fotògraf encarregat de l’activitat, David Salcedo, explica que “forma part de la raó de ser de Lloret i d’una part de la parla de la vila com és el parlar salat”. La passejada recorrerà Sa Caleta i indrets del casc antic com el carrer Sant Miquel, Es Tint o Sa Xarxa.

L’activitat Salat, que organitza MontPhoto i arriba a la sisena edició, es farà aquest diumenge, 26 de novembre, coincidint amb el Dia internacional de la Pesca i la qual forma part de la Capital de la Cultura Catalana. Les 12 places han quedat plenes i hi ha llista d’espera.

Salat és el nom que reben el conjunt de passejades fotogràfiques que pretenen aprofundir i recuperar històries, records i vivències personals. Mostren indrets i carrers, captem moments i instants de Lloret amb l’objectiu de mostrar alguna cosa més que un escenari turístic. Durant cada sortida es visiten diferents espais i indrets de Lloret on un personatge, un veí o veïna, ens oferirà el seu testimoni. Records i vivències personals i familiars relacionades amb el lloc que es visita. Entre tots els participants es donarà forma al Salat, resultat de la passejada fotogràfica amb els testimonis dels protagonistes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist