25.9 C
Lloret de Mar
Recollida d'aliments i productes de primera necessitat, per part de la comunitat ucraïnesa.

La comunitat ucraïnesa de Lloret rebrà el Premi Espurna

Lloret en Comú atorgarà el guardó el proper diumenge, 1 de Maig, Dia del Treballador.

Recollida d'aliments i productes de primera necessitat, per part de la comunitat ucraïnesa.

Darreres Notícies

La comunitat ucraïnesa serà la guanyadora del premi l’Espurna, que atorga cada any Lloret En Comú. El partit polític farà aquest reconeixement el pròxim diumenge, 1 de maig, a la vila.

Frederich Guich, membre del partit, argumenta que els donen el premi “per la seva ràpida reacció en recollir aliments, medicaments i roba per als afectats de la guerra d’Ucraïna” i assenyala que l’Espurna és un guardó “que està per sobre de posicions polítiques”.

Es tracta d’un premi que en anys anteriors ha anat a parar als voluntaris del Centre de Distribució d’Aliments, als Makers i als col·lectius situats a 1a línia de la lluita contra el coronavirus, així com a la InterAMPA de Lloret.

La cita comptarà també amb la presència de David Cid, portaveu de Catalunya en Comú al Parlament. L’acte inclourà parlaments i música en directe a càrrec de Buba Junior, qui recitarà una cançó dedicada al poeta Miguel Hernández en el 80è aniversari de la seva mort.

Tot plegat arriba aquest diumenge, 1 de maig, a les 6 de la tarda, al centre cívic del Rieral. La celebració, que s’espera que reuneixi militants de Lloret i dels pobles dels voltants, s’emmarca en la jornada reivindicativa del Dia del Treballador.

spot_img

El + Vist