11.1 C
Lloret de Mar

La Corporació crea la figura del Director d’Atenció Sociosanitària, amb el doctor Jordi Valls

D'aquesta manera tots els hospitals sociosanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva aniran en una mateixa línia i es crearan sinergies que poden ser molt interessants.

Jordi Valls
Jordi Valls

Darreres Notícies

Una persona s’encarregarà de dirigir els diferents sociosanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. L’organisme ha creat la figura del Director d’Atenció Sociosanitària, amb l’objectiu de coordinar la tasca que es fa en tots els hospitals sociosanitaris de la zona.

La doctora Roser Anglès, directora mèdica de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, explica que d’aquesta manera tots els centres aniran en una mateixa línia i es crearan sinergies que poden ser molt interessants.

L’escollit per al càrrec és el doctor Jordi Valls, especialista en Geriatria i Gerontologia. Compta amb una dilatada experiència professional en l’àmbit geriàtric i està vinculat a la Corporació des de l’any 2002. Actualment, és el responsable del Programa d’Atenció Domiciliària i equips de suport de l’Alt Maresme.

El nou director donarà servei al sociosanitari de Lloret, però també a l’Hospital Sociosanitari Sant Jaume de Calella, l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i l’Hospital Comarcal. L’atenció sociosanitària inclou a les persones amb demència, malalties neurològiques que poden cursar amb discapacitat, malalties avançades terminals i cures pal·liatives. A més, també es dona servei a la gent gran.

spot_img

El + Vist