14.9 C
Lloret de Mar
Hospital Comarcal de La Selva, a Blanes (en una foto d'arxiu)

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva reforça l’atenció telefònica a través de missatges SMS

El servei funciona per reprogramar i anul·lar proves i visites als pacients.

Hospital Comarcal de La Selva, a Blanes (en una foto d'arxiu)

Darreres Notícies

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva reforça l’atenció telefònica amb l’enviament d’SMS per reprogramar i anul·lar proves i visites als pacients. És conseqüència de la implementació de les mesures organitzatives als centres sanitaris per contenir el coronavirus.

D’aquesta manera, s’ha limitat l’activitat programada que es considera no urgent per donar preferència a l’atenció urgent. En aquest sentit, s’ha reforçat l’atenció telefònica als hospitals de Blanes i de Calella a través de missatges de text als mòbils dels pacients. Es fa amb enviaments massius, d’una manera ràpida i eficient per donar una atenció més àgil. Miquel Montané, Director de Gestió i Serveis al Ciutadà de la Corporació, destaca que, d’aquesta manera, donen “una resposta ràpida i de qualitat”.

La setmana passada, es van enviar més de 8.200 SMS. És una xifra molt elevada, que seria difícil de gestionar amb trucades telefòniques. És per aquest motiu que la Corporació funciona amb SMS, un servei que ja fa servir des de fa anys. Fins ara només s’utilitzava per fer el recordatori de les primeres visites, i no per fer anul·lacions o reprogramacions. Cal destacar que es continuen fent trucades, en el cas de les persones que no tenen telèfon mòbil o bé si les desprogramacions són d’activitat quirúrgica.

spot_img

El + Vist