Dimecres, 20 gener 2021
11.7 C
Lloret de Mar
Nursing now

La Corporació de Salut se suma a una campanya per enfortir el paper de la infermeria

Sota el lema 'Nursing Now' l'impulsen el Consell Internacional d'Infermers i l'Organització Mundial de la Salut arreu del món.

Nursing now

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) s’ha adherit a la campanya mundial Nursing Now, en català La infermeria ara. Està impulsada pel Consell Internacional d’Infermers i l’Organització Mundial de la Salut, amb l’objectiu d’enfortir el paper de la infermeria en els sistemes sanitaris de tot el món.

Hi ha quatre línies marcades: donar visibilitat al rol de la infermeria, designar infermeres referents i gestores de casos en l’atenció primària i hospitalària, fomentar la formació i treballar en la difusió de la tasca d’aquests professionals. Ho ha exposat la directora d’Infermeria de la CSMS, Joana Blàzquez.

La iniciativa també vol demanar a governs, professionals sanitaris i usuaris dels serveis que valorin més als infermers i infermeres i que apostin pel seu lideratge. Segons Joana Blàzquez, sovint el paper que desenvolupen aquests treballadors és “invisible” dins dels sistema sanitari.

La campanya Nursing Now va néixer el gener del 2018 i s’allargarà fins al 2020, any en què se celebrarà el bicentenari del naixement de Florence Nightingale, considerada la precursora de la infermeria professional moderna.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.