19.1 C
Lloret de Mar
Costa Brava Stage Run 2018

La Costa Brava Stage Run recorrerà 125 quilòmetres entre Blanes i Portbou, passant per Lloret

El tret de sortida es donarà demà a la tarda des de Blanes i poc després els corredors passaran per Lloret fins arribar a Tossa per completar la primera etapa.

Costa Brava Stage Run 2018

Darreres Notícies

La Costa Brava Stage Run passarà per Lloret demà a la tarda. El tret de sortida de la segona edició d’aquesta prova, que en tres dies recorre 125 quilòmetres del litoral gironí, es donarà a les dues de la tarda des de Blanes i, una hora després, es preveu que comencin a passar els primers corredors pel nostre municipi.

La idea és que arribin fins a Tossa per tancar la primera etapa, de 23 quilòmetres. L’endemà, dissabte, recorreran 51 quilòmetres, des de Palamós fins a l’Escala; mentre que diumenge, aniran de Roses a Portbou, una ruta de 48 quilòmetres. També hi ha una categoria amb un recorregut més curt, en què els corredors hauran de completar un total de 85 quilòmetres.

Costa Brava Stage Run 2018 (Guillem Casanova)

Les inscripcions s’han tancat en 170 persones, gairebé el doble que l’any passat. Un dels organitzadors, Tomàs Llorens, està molt satisfet, sobretot pel ressò internacional que ha tingut la cursa.

El fet que la prova es divideixi en tres dies fa que es creï molt bon ambient entre els participants, que sopen plegats i s’allotgen als mateixos llocs.

Seran tres dies en què els participants correran a prop de mar, per diferents zones emblemàtiques de la Costa Brava com jardins botànics, camins de ronda o Parcs Naturals. Sens dubte, per als organitzadors els paratges de la Costa Brava són un atractiu molt fort per captar participants.

Costa Brava Stage Run 2018 (Organitzacio)

De Lloret, els participants passaran per indrets com els Jardins de Santa Clotilde, els camins de ronda o Cala Canyelles.

Val a dir que la Costa Brava Stage Run recupera l’esperit de la desapareguda Costa Brava Xtrem Running, que va organitzar el corredor blanenc Xavi Marina del 2009 al 2013. L’Stage Run l’organitzen els també blanencs Jordi Vissi i Tomàs Llorens i, de moment, aquest cap de setmana celebren la segona edició.

spot_img

El + Vist