11.8 C
Lloret de Mar

La Creu Roja reparteix més de 800 joguines a les famílies de Lloret de Mar

A banda de les donacions dels veïns de la vila, també han participat en la campanya la Fundació Climent Guitart i la Fundació Concepció Juvanteny.

Donació de la fundació Guitart a la Creu Roja, al Puntet (Fundació Guitart).
Donació de la fundació Guitart a la Creu Roja, al Puntet (Fundació Guitart).

Darreres Notícies

La Creu Roja ha repartit aquest dilluns les més de 800 joguines a les famílies de Lloret de Mar amb la mirada posada a la nit de Reis. La xifra s’han recollit aquestes últimes setmanes, durant les festes. L’objectiu de cada any i més enguany és que cap infant es quedi sense joguina en aquestes dates assenyalades.

servicios profesionales jimenez

Enguany, des de la Creu Roja s’ha fet una crida especial, perquè ha crescut molt la demanda, a causa de la crisi socioeconòmica provocada per la Covid-19. A Lloret, des de fa 25 anys, el punt de recollida ha estat El Puntet.

A banda de les donacions dels veïns de la vila, també han participat en la campanya la Fundació Climent Guitart i la Fundació Concepció Juvanteny, que han aportat més de 800 joguines.

La donació de joguines de la fundació Guitart a la Creu Roja i a representants de l’Ajuntament de Lloret de Mar (Fundació Climent Guitart).

La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, valora de forma positiva la xifra de joguines recollides, en el context de crisi per la pandèmia. Explica que s’han fet arribar les joguines a totes les famílies que ho han sol·licitat.

Les altres xifres de la campanya de la Creu Roja són les 40 famílies que havien demanat a l’Ajuntament rebre les joguines, per una 80a d’infants.

Com sempre, les joguines que es donaven havien de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. A més, es recomanava que fossin educatives i per jugar en família.

spot_img

El + Vist