13.7 C
Lloret de Mar
André y Dorine

La crítica internacional avala la qualitat de l’espectacle ‘André y Dorine’

L'obra inaugura la temporada de teatre a Lloret aquest dissabte, a les nou del vespre. L'entrada val 16 euros.

André y Dorine

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Una muntanya russa d’emocions. Així defineixen ‘André y Dorine’ els seus creadors. La tragicomèdia, que té com a rerefons la malaltia de l’Alzheimer, obrirà aquest dissabte la temporada de teatre a Lloret. Es tracta d’un espectacle sense paraules, en què els dos personatges es presenten amb una màscara ben peculiar i durant gairebé una hora i mitja aconsegueixen fer riure i posar el nus a la gola al públic.

L’èxit de l’obra l’avalen la gira per més d’una vintena de països i les bones crítiques que ha rebut en l’àmbit internacional, tal com ha ressaltat el regidor de Cultura, Albert Robert.

L’obra la protagonitzen, com indica el títol, l’André i la Dorine, una parella d’ancians que, amb el pas del temps i la rutina del dia a dia, s’ha distanciat i ha arribat a una relació d’indiferència. Fins que l’Alzheimer els torna a unir. Un dels creadors de la companyia Kulunka Teatre, l’actor i productor José Dault, ha explicat que es tracta d’una obra molt propera al públic. L’argument toca la fibra, però s’explica a través de l’humor i mostra un missatge esperançador.

L’espectacle està recomanat per la Fundació Pasqual Maragall, que recaptarà diners al teatre de Lloret. Les entrades valen setze euros i es poden comprar al Museu del Mar o a la pàgina web del teatre. La representació d’André i Dorine d’aquest dissabte començarà a les nou de la nit.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.