8.3 C
Lloret de Mar

La crítica internacional avala la qualitat de l’espectacle ‘André y Dorine’

L'obra inaugura la temporada de teatre a Lloret aquest dissabte, a les nou del vespre. L'entrada val 16 euros.

André y Dorine
André y Dorine

Darreres Notícies

Una muntanya russa d’emocions. Així defineixen ‘André y Dorine’ els seus creadors. La tragicomèdia, que té com a rerefons la malaltia de l’Alzheimer, obrirà aquest dissabte la temporada de teatre a Lloret. Es tracta d’un espectacle sense paraules, en què els dos personatges es presenten amb una màscara ben peculiar i durant gairebé una hora i mitja aconsegueixen fer riure i posar el nus a la gola al públic.

L’èxit de l’obra l’avalen la gira per més d’una vintena de països i les bones crítiques que ha rebut en l’àmbit internacional, tal com ha ressaltat el regidor de Cultura, Albert Robert.

L’obra la protagonitzen, com indica el títol, l’André i la Dorine, una parella d’ancians que, amb el pas del temps i la rutina del dia a dia, s’ha distanciat i ha arribat a una relació d’indiferència. Fins que l’Alzheimer els torna a unir. Un dels creadors de la companyia Kulunka Teatre, l’actor i productor José Dault, ha explicat que es tracta d’una obra molt propera al públic. L’argument toca la fibra, però s’explica a través de l’humor i mostra un missatge esperançador.

L’espectacle està recomanat per la Fundació Pasqual Maragall, que recaptarà diners al teatre de Lloret. Les entrades valen setze euros i es poden comprar al Museu del Mar o a la pàgina web del teatre. La representació d’André i Dorine d’aquest dissabte començarà a les nou de la nit.

spot_img

El + Vist