12.9 C
Lloret de Mar

La CUP apunta que la independència ha de servir per sortir de la crisi

El procés independentista va néixer arran de la crisi i el procés independentista ha de servir per sortir de la crisi.

Espinosa, Salellas i Pulido
Espinosa, Salellas i Pulido

Darreres Notícies

El procés independentista va néixer arran de la crisi i el procés independentista ha de servir per sortir de la crisi. Així ho ha exposat aquest dilluns a la tarda Benet Salellas, cap de llista de la CUP per Girona, que ha fet campanya a la plaça Germans Maristes (de la Magnòlia) al costat del número 11 també a Girona, Tasio Pulido, i el portaveu de la CUP a Lloret, Andreu Espinosa.

servicios profesionales jimenez

Envoltat d’una quarantena de persones, Salellas ha explicat que la CUP proposa un “pla de xoc” que marqui com a prioritari garantir els drets socials de la majoria de ciutadans, garantir l’accés de tothom a l’habitatge, convertir l’energia en un sector estratègic i fer-ne una gestió pública perquè tothom tingui accés a l’aigua, el gas i l’electricitat, i que es faci una tributació social, de manera que “els que més tenen paguin més i el pes tributari no recaigui sobre la gent que treballa”.

El candidat de la CUP ha criticat que l’actual govern posi per davant de tot els interessos dels bancs i, per exemple, destini la principal partida dels pressupostos de la Generalitat, fins a 9.000.000.000 d’euros, al pagament del deute públic.

En la seva intervenció, Tasio Pulido, que va néixer a Madrid i hi va viure la seva infantesa i adolescència, ha remarcat que “cal utilitzar la ruptura com a eina”.

Per finalitzar l’acte, la CUP ha obert un torn de paraules i ha parlat amb els assistents que han volgut fer les seves aportacions.

spot_img

El + Vist