24.4 C
Lloret de Mar
Un moment de l'acte de la CUP

La CUP argumenta que a banda d’una majoria independentista, cal generar contrapoder al carrer

Des de la CUP Lloret encara no han confirmat si presentaran candidatura a les eleccions municipals del 2019.

Un moment de l'acte de la CUP

Darreres Notícies

“No n’hi ha prou amb una majoria independentista en unes eleccions, també cal que generem algun tipus de contrapoder al carrer que desestabilitzi”. Així de contundents van ser Mireia Boya i Lluc Salellas en l’acte que la CUP de Lloret va organitzar divendres passat al centre modern Caravel·la.

L’exdiputada del partit al Parlament i el regidor a l’Ajuntament de Girona, tots dos portaveus del Secretariat Nacional, han visitat el municipi per parlar de la situació general a Catalunya, però també per parlar de la importància que té treballar per reforçar la base independentista en municipis com Lloret de Mar.

Sobre la situació general a Catalunya, insisteixen en què cal generar contrapoder al carrer. I estan convençuts que la ciutadania estarà activa quan se la necessiti. Això sí, Mireia Boya matisa que no n’hi ha prou amb sortir al carrer per manifestar-se contra la repressió. Creu que la població ha d’organitzar-se i coordinar-se per impulsar la desobediència civil no violenta.

Sobre Europa, estan convençuts que no reaccionarà si des de Catalunya no es fa trontollar la seva economia d’alguna manera.

Tot i que a l’acte també s’ha parlat de la importància del municipalisme, des de la CUP de Lloret encara no han decidit si presentaran candidatura.

spot_img

El + Vist