5.6 C
Lloret de Mar
CUP Lloret

La CUP confirma que es presentarà a Lloret de Mar a les properes eleccions municipals

La formació convoca una assemblea oberta el 31 de març (12 hores, al Puntet) per decidir qui és el candidat i qui l'acompanya a la llista.

CUP Lloret

Darreres Notícies

La CUP de Lloret es presentarà a les eleccions municipals. Així ho ha decidit l’assemblea local. El coordinador de comunicació de la CUP, Jesús Elías, argumenta que volen fer un pas per portar la lluita que fan als carrers fins a les institucions.

L’objectiu de la CUP serà donar veu a la ciutadania en totes les decisions importants que hagi de prendre l’Ajuntament. Això sí, sempre fomentant les polítiques socials i d’igualtat.

De moment, la formació encara no ha escollit ni el candidat ni les persones que l’acompanyaran. De fet, la intenció és que ho decideixi la població en una assemblea oberta diumenge 31 de març. Una assemblea que es farà a les dotze del migdia, al Puntet.

Amb la CUP, ja són dotze les llistes confirmades per a les eleccions municipals a Lloret de Mar: Junts per Lloret, PSC, ERC, Lloret En Comú, C’s, PP, Força Lloret, Podem, Som Alternativa, Independents per Lloret i PIAI.

spot_img

El + Vist