5 C
Lloret de Mar
Acte de la CUP

La CUP creu que el cooperativisme és una solució en moments complicats

Ahir al vespre la formació va organitzar un debat per parlar-ne, on va presentar altres propostes del seu model econòmic.

Acte de la CUP

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Segurament el partit de la Champions va fer que poca gent assistís, ahir al vespre a Lloret, a la xerrada de la CUP. La desena de participants, però, va convertir l’acte en un debat intens sobre els avantatges d’aplicar el cooperativisme en àmbits tan diversos com l’empresa, l’habitatge o l’ús de la terra.

Jesús Elías, cap de llista de la CUP, assenyala que és una bona solució en moments complicats.

Quan la CUP parla d’accés a l’habitatge, mira cap a Dinamarca. Allà hi ha edificis abandonats, buits o a mig fer que són gestionats amb èxit pels membres d’una cooperativa.

El model econòmic que defensa la CUP conté aquestes i altres propostes. A Lloret, passa per diversificar l’activitat i arribar a no dependre només del turisme.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.