4.2 C
Blanes
Els membres de la candidatura de la CUP Lloret

La CUP es presenta a les eleccions municipals de Lloret de Mar

Les persones que formen la candidatura de la CUP són els joves Jesús Elias, Andreu Espinosa i Laia Barberà, entre d’altres. El grup promotor també compta amb el suport de l’exregidor Jou Ramírez i de Concepció Pell, presidenta del mercat municipal.

Els membres de la candidatura de la CUP Lloret

Darreres Notícies

La CUP acaba d’anunciar que es presentarà a les eleccions municipals del 24 de maig a Lloret de Mar. Ho ha confirmat a través d’una nota de premsa, enviada als mitjans de comunicació.

Les persones que formen la candidatura de la CUP són els joves Jesús Elias, Andreu Espinosa i Laia Barberà, entre d’altres. El grup promotor també compta amb el suport de l’exregidor Jou Ramírez i de Concepció Pell, presidenta del mercat municipal. Amb ells parlarem la setmana vinent per saber més detalls de la llista i de les propostes que fan per a Lloret de Mar.

Amb aquesta candidatura confirmada avui dijous, ja en són vuit les que es presenten als comicis locals del mes de maig: CiU, MILLOR, PSC, PP, ICV-EUiA, ERC-Avancem, Ciutadans i la CUP. Les altres formacions que han manifestat la intenció de concórrer a les eleccions són Podemos i Lloret Unida de José Luís Blanco. En els propers dies i setmanes sabrem si finalment es presenten o no.


Més coses. Lloret de Mar ha llogat dos locals més grans per acollir el Centre de Distribució d’Aliments (CDA). Ho publica Diari de Girona, que afegeix que l’Ajuntament ha aprovat un nou conveni amb Càritas i el mercat municipal per garantir a les famílies sense recursos productes frescos com carn i peix. Aquest complement es va iniciar al 2013 i ara s’ha realitzat un nou acord amb durada d’un any i prorrogable a quatre anys. L’Ajuntament de Lloret hi aporta 70.000 euros.


[pro_ad_display_adzone id=”47051″]

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist