13.3 C
Lloret de Mar

La Cursa de Nadal serà virtual i solidària amb la Marató de TV3

El 100% de la recaptació de les inscripcions anirà destinat a la recerca i lluita contra la COVID-19.

Corredors, en la sortida de la Cursa de Nadal del 2018 a Lloret.
Corredors, en la sortida de la Cursa de Nadal del 2018 a Lloret.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar organitza enguany la Cursa de Nadal en format virtual i a benefici de la Marató de TV3. Donada la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus, la prova se celebrarà entre els dies 19 i 27 de desembre.

Tothom la pot fer quan vulgui, dins d’aquestes dates, i ha de decidir una ruta d’entre 1 i 5 quilòmetres arreu de l’entorn de Lloret. Els participants poden fer el recorregut caminant, corrent, però també nedant, patinant, en bicicleta BTT o com triin.

La cursa de Nadal es pot fer de totes les maneres: sol, amb família o amics. Des del departament d’Esports es demana als participants que, quan facin la prova, es posin la samarreta de la cursa i es facin una foto. I que la comparteixin amb l’Ajuntament a Facebook o Instagram, amb l’etiqueta #CursaNadalLloret. Una altra opció és enviar les fotos al correu [email protected].

Cartell de la Cursa de Nadal 2020.

Les inscripcions es poden fer per internet a partir del 3 de desembre, per tant el proper dijous, al web lloret.cat o a l’app Lloret Smart. De forma presencial, al Puntet. El telèfon és el 972 37 22 68. La recollida de samarretes es farà a les pistes d’atletisme, als matins, del 15 al 22 de desembre.

El preu de la inscripció és de 5 euros per als adults i 3 euros per als menors de 14 anys. Aquests diners es paguen en concepte de donatiu.

Amb cada inscripció es col·labora amb la Marató de TV3. El 100% de la recaptació de les inscripcions anirà destinat a la recerca i lluita contra la COVID-19.

marato tv3 covid
Una de les imatges institucionals de la Marató de TV3 d’enguany.
spot_img

El + Vist