15.6 C
Blanes
La deixalleria municipal

La deixalleria municipal de Lloret de Mar s’obre només per a industrials i autònoms

Aquest restabliment parcial arriba després que un seguit de serveis no essencials hagin tornat a la seva activitat laboral.

La deixalleria municipal

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha reobert la deixalleria només per a industrials i autònoms, és a dir, per a comerços, però no per a persones particulars. Aquest restabliment parcial arriba després que un seguit de serveis no essencials hagin pogut reprendre la seva activitat laboral. La mesura, adoptada el passat divendres, pretén facilitar la gestió dels residus d’aquells empresaris i negocis que es troben en actiu.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que han detectat residus de runa “en llocs que no tocava” del sector de la construcció, que ara podran dur a la deixalleria.

circo de las estrellas

La deixalleria municipal no segueix l’horari habitual, sinó que està oberta als matins, de 9 a 13 hores, de dilluns a divendres. Donada la situació d’alarma i per prevenir el contagi del coronavirus, els treballadors que vagin a la deixalleria han d’adoptar les mesures de prevenció adients i seguir les indicacions del personal del servei per prevenir el contagi de la COVID-19.

Es recomana a la resta de la ciutadania que emmagatzemi a casa els residus que habitualment portaria a la deixalleria fins a nou avís.

L’Ajuntament demana evitar dipositar de forma incontrolada els residus a la via pública, per no interferir en el funcionament del servei de recollida ordinària de residus. El consistori recorda que, en cas de necessitat, els particulars podran demanar al servei de recollida concertada de residus voluminosos, que no s’ha deixat de prestar en cap moment. Per sol·licitar el servei, l’atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 17h, al telèfon 972 36 89 22.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist