17.9 C
Lloret de Mar

La diada de Santa Cristina, des del cel

La retransmissió conjunta de la jornada, amb l'empresa Fitel i Nova Ràdio Lloret, ha tingut més de 15.000 visualitzacions.

La regata S'Amorra Amorra masculina, a vista de dron
La regata S'Amorra Amorra masculina, a vista de dron

Darreres Notícies

Gaudir de l’emocionant regata de Santa Cristina des del cel, amb les increïbles imatges d’un dron. Aquesta ha estat, sens dubte, una de les innovacions del programa especial de la diada de Festa Major, elaborat conjuntament entre l’empresa Fitel i Nova Ràdio Lloret.

servicios profesionales jimenez

Xavi Flores, regidor de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament, subratlla que “estem molt orgullosos de la feina feta, amb una gran preparació prèvia i molts mitjans desplegats”. La programació especial ha permès “a la gent de fora viure la festa com si hi fossin aquí”.

Regata s'Amorra Amorra fins a Santa Cristina
Els llaguts, a la sorra, després de la regata.

Les imatges del dron han permès seguir en directe tots els actes del 24 de juliol, especialment la regata s’Amorra Amorra en homes i dones. D’aquesta manera, tothom ha pogut viure el moment en què els llaguts tocaven la sorra de Santa Cristina.

Regata s'Amorra Amorra fins a Santa Cristina
Les embarcacions, a davant de Santa Cristina.

El realitzador del programa, David Ramos, destaca la “complexitat tècnica, especialment de la part de Fitel i del dron, amb connexions fins i tot des de dalt del castell de Sant Joan”.

Diada de Santa Cristina, a vista de dron
L’ermita de Santa Cristina, a vista de dron

A banda d’aquest indubtable atractiu, la retransmissió s’ha fet en streaming en els diferents canals dels dos mitjans de comunicació de Lloret de Mar: xarxes socials, internet, ràdio i televisió, amb més de 15.000 visualitzacions i un abast molt més gran.

Regata s'Amorra Amorra fins a Santa Cristina
La processó marítima de la diada de Santa Cristina.

A més, l’audiència ha estat força participativa, compartint la diada de Festa Major i fent comentaris des de Lloret i voltants, però també des de França, Suècia i Extremadura.

spot_img

El + Vist