Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
Discoteca Tropics

La discoteca Tropics de Lloret de Mar, escollida com una de les 100 millors de tot el món

La tria ha anat a càrrec de l'anomenada Associació Internacional de Vida Nocturna, creada fa uns anys a Barcelona, però amb membres d'arreu del planeta.

Discoteca Tropics

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La discoteca Tropics, de Lloret de Mar, està d’enhorabona. Ha estat seleccionada com una de les 100 millors discoteques de tot el món. El llistat World’s 100 Best Clubs -que comparteix amb locals d’Eivissa, Miami, Barcelona, Las Vegas, Londres o Nova York- s’ha donat a conèixer dies enrere.

La tria ha anat a càrrec de l’anomenada Associació Internacional de Vida Nocturna, creada fa uns anys a Barcelona, però amb membres d’arreu del planeta. La discoteca Tropics, l’única de Lloret que hi ha entre els 100 primers llocs, ha rebut la notícia amb sorpresa i molta satisfacció, segons el propietari, Teddy Law.

La discoteca Tropics és tot un referent de la vida nocturna de Lloret de Mar. Compta amb DJs de renom internacional, que hi fan sessions. Fa dos o tres anys va venir fins i tot Paris Hilton.

En l’actualitat, el Tropics, que compta amb prop de 100 treballadors, obre de març a octubre. L’any vinent celebra els 50 anys d’existència a Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.