7 C
Lloret de Mar

La discoteca Tropics revalida el màxim distintiu mundial en oci nocturn

El guardó 'Triple Excellence in Nightlife' està atorgat per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn i el local lloretenc és l’únic de les comarques gironines que l’ha obtingut.

Interior de la discoteca Tropics.
Interior de la discoteca Tropics.

Darreres Notícies

La discoteca Tropics de Lloret de Mar ha revalidat el reconeixement “Triple Excellence in Nightlife”, que es considera la màxima distinció mundial en oci nocturn. El guardó està atorgat per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn i el local lloretenc és l’únic de les comarques gironines que l’ha obtingut.

El responsable de Tropics, Teddy Law, està “molt content de renovar aquest distintiu que fa dos anys que vam obtenir per primera vegada i que ara renovem per tornar a demostrar que complim amb tot el tema acústic, de seguretat i servei”.

La Triple Excellence la formen tres distintius: seguretat, qualitat acústica i qualitat de servei.

Els dos primers –seguretat i qualitat acústica– obliguen els locals a disposar d’alcoholímetres, reanimadors cardíacs, detector de metalls, limitador de so, un protocol per evitar les agressions sexuals i comptar amb personal que hagi realitzat un curs pràctic sobre seguretat.

L’altre distintiu –qualitat de servei– té en compte el personal del local i tot allò que s’ofereix als clients, tant dins com fora de les instal·lacions. Per exemple, es valoren els accessos, la zona VIP, el community management, les reserves per internat, la neteja dels espais o el tracte del personal, entre altres aspectes.

Les discoteques poden obtenir aquests distintius per separat o bé aconseguir els tres per obtenir la màxima certificació, com és el cas de Disco Tropics, que ja va comptar amb el distintiu el febrer del 2020.

Aquí a Lloret, un altre local, el ‘St. Trop’ compta amb el de seguretat i el de qualitat acústica, mentre que treballa per assolir també el de la qualitat de servei.

spot_img

El + Vist