17.4 C
Lloret de Mar

‘La dona del tercer segona’, amb Àurea Márquez, aquest dissabte al Teatre

L'espectacle, escrit per Víctor Borràs i dirigit per Ivan Benet, arriba demà, a les 20 hores.

Àurea Márquez, a 'La dona del tercer segona'
Àurea Márquez, a 'La dona del tercer segona'

Darreres Notícies

Àurea Márquez serà al Teatre de Lloret aquest dissabte amb La dona del tercer segona, un monòleg en què l’actriu encarna una veïna que assisteix a una reunió de la comunitat per demanar un favor incòmode als seus veïns.

servicios profesionales jimenez

El fill de la protagonista té un trastorn i ella necessita exposar als seus veïns com és el seu dia a dia; un dia a dia que sovint la societat prefereix ignorar. L’autor de l’obra és Víctor Borràs.

“Una dona que parla als seus veïns, que els exposa la seva realitat, el seu dia a dia, un dia a dia que sovint no volem veure, que sovint amaguem i preferim ignorar”

Víctor Borràs

Així doncs, la dona, carnissera de professió i que viu amb el seu fill, explica un fet relacionat amb les malalties mentals i amb l’estigma que arrosseguen les persones que en pateixen alguna.

Al llarg del monòleg, l’autor es planteja preguntes que vol que també es faci el públic, que no quedarà indiferent.

“No és que jo tingui respostes, no és una obra que digui exactament quin ha de ser el comportament o l anostra mirada, però sí que vull que la gent s’ho plantegi, perquè jo m’ho plantejo”

Víctor Borràs

La dona del tercer segona, dirigida per Ivan Benet, es podrà veure aquest dissabte, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Les entrades valen 12 euros.

spot_img

El + Vist