11.7 C
Lloret de Mar

La FCA denuncia uns fets incívics en el Ral·li de Lloret de Mar

Segons la federació, un grup de persones va tirar neu a la carretera en el tram Sant Hilari-Collsapalana posant en perill la integritat dels participants.

Tram del Rally on es va llençar la neu
Tram del Rally on es va llençar la neu

Darreres Notícies

La Federació Catalana d’Automobilisme ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra per uns fets incívics protagonitzats per un grup de persones el passat 11 de febrer, en el Rally de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Segons ha publicat la Federació, diverses persones van tirar neu sobre la carretera en el tram de Sant Hilari-Collsaplana, posant en perill la integritat dels participants en la prova i de les persones que després havien d’utilitzar la via. La Federació qualifica aquestes actuacions de “totalment inadmissibles” i conclou que prendrà totes les mesures que calguin per evitar que es repeteixin.

El director esportiu del Rally, Guillem Pérez, ha assenyalat que algunes de les persones identificades per aquests actes estan vinculats al mon dels rallys.

“Es comença a identificar persones i els que van fer això estan molt vinculats al mon del rally”

Guillem Pérez

Per la seva part, Pere Serrat, vicepresident de la Federació Catalana d’Automobilisme assegura que, una vegada hagin decidit els Mossos quin recorregut té el cas per la via penal, des de la Federació també decidiran com actuar.

“Ara, està en mans dels Mossos d’Esquadra, però després d’això nosaltres com a Federació prendrem les nostres decisions”

Pere Serrat

De moment, els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas per tal d’identificar totes les persones responsables d’aquests actes incívics.

spot_img

El + Vist