22.6 C
Lloret de Mar

La Festa de les Alegries queda suspesa per la Covid-19

El veïnat creu que és el més responsable. A més, tampoc no ha tingut les portes de l'ermita obertes avui, dia de les Marededéus Trobades.

Ermita de les Alegries
Ermita de les Alegries

Darreres Notícies

Avui, 8 de setembre, se celebra el dia de les Marededéus Trobades. Cada any, per celebrar la diada, el veïnat de les Alegries obre les portes de l’ermita a tothom i, a més, el diumenge següent organitza la seva pròpia festa major. Aquest any, però, atesa la situació de pandèmia que vivim, ha decidit anul·lar-ho tot.

L’única cosa que s’ha fet és una missa aquest migdia, a les dotze, a la mateixa ermita de les Alegries. A més, aquest proper diumenge, mossèn Martirià farà una altra missa en honor a la Mare de Déu de les Alegries. Serà a l’església parroquial de Sant Romà amb la participació del Cor Alba de Prima.

Montse Xirgu, membre del veïnat, ha explicat que la Festa de les Alegries d’aquest any queda anul·lada i no es plantegen fer-la en cap altra data. La propera cita a l’agenda és la Festa del Traginer al gener, però caldrà esperar a veure com evoluciona la pandèmia per decidir si la tiren endavant o si la suspenen com han fet amb la Festa Major d’aquest diumenge i amb la Festa de les Flors del maig passat.

spot_img

El + Vist